martes, 17 de junio de 2008

Bona actuació dels nostres corredors a la 19ª Pujada a Miramar

Com cada mes de juny comença la calor i com no pot ser menys la mítica Pujada a Miramar amb Btt, que enguany ja va per la 19ª edició. Es tracta d'una prova de 12 km amb un desnivell ascendent de 537 metres que transcorre des de la Valls (Creu Roja) fins a les antenes situades a sobre la població de Miramar. El primer tram es força suau fins a la població de Fontscaldes, a partir d'aquí la cosa es complica, sobretot en el tram conegut com a "GR" fins a la seva finalització.
En total es van presentar a la línia de sortida uns 125 participants, entre els quals estaven els 2 corredors de l'equip (el Pep i el Jordi).
Ja des de l'inici es va fer una selecció on es van quedar 6 corredors al capdavant, la duresa va anar seleccionant la cursa, finalment van destacar-se el Jordi Carnicer i Jordi Garrido, i decidint-se la prova en un apretat esprint. On el guanyador va ser el nostre corredor. Felicitats!
El Pep Baldrich va finalitzar la prova en una magnífica 5ª posició de la general. Després de manifestar no haver tingut bones sensacions.