jueves, 23 de octubre de 2008

La darrera prova de la Copa Tarragona posa punt i final a la Temporada

El passat 11 d'octubre es va realitzar la darrera prova a la localitat de Flix. La prova es va disputar en horari de tarda, concretament a les 16:30.

Sobre el mateix circuit que es va realitzar a la prova de Copa Catalana es va disputar la cursa, però amb una gran diferència, ja que el circuit estava totalment sec i va fer que la prova fos molt ràpida.

Destacada presència de corredors a la sortida, com Santi Armero (finalment guanyador), també Sergi Escobar (medallista mundialista en pista) a més dels dominadors a nivell provincial.

Es va realitzar una sola sortida amb totes les categories, realitzant 4, 3 i 2 voltes al circuit.

Des de bon principi es va destacar Santi Armero amb un grup format per Jordi Martorell, Xavi Jornet i Marrasé. Jordi Garrido no va fer una bona sortida i rodava en un segon grup.

Finalment es va destacar Armero que va aconseguir la victòria amb poc més d'un minut sobre Marrasé, Jornet i Martorell. Una mica per darrera va arribar Joan Andreu Lleti i Jordi Garrido, que finalitzava en una meritòria 6ª posició.

Amb aquests resultats destaca la classificació final amb Marrasé com a guanyador de la Copa, seguit de Jornet i Martorell. Garrido va finalitzar en 4 posició final.

Amb aquesta prova es dóna fi a la temporada de btt, donant pas a la temporada de ciclocros on molts dels especialistes en btt també hi participen.

Ara toca descansar i agafar forces per la propera temporada.