miércoles, 25 de marzo de 2009

Copa Catalana Corró d'Amunt 22 de març

El passat cap de setana es va disputar la 2ª prova puntuable per la Copa catalana 2009, en una cita doble i clàssica a la locacitat de Corró d'Amunt (Les Franqueses del Vallès).

Dissabte es va disputar la crono individual sobre un recorregut d'uns 4km, un fragment del circuit del diumenge. El circuit bastant similar al de l'edició del 2008, però amb algunes variants noves que el feien una mica més tècnic.

La victòria va ser per Marc Trayter (Commençal) amb un temps de 9min 46sg, seguit a un segon per Israel Nuñez (Massi) a 1sg i Marc Colom (Calvisson) a 2sg. En dones, la victòria per Anna Villar (Massi) seguida per Sandra Santanyes (Cemelorca-Trek) i Cristina Mascarreras (Conor-La siesta).

Diumenge es va disputar la cursa amb 2 sortides com és tradicional en Copa Catalana. A les 10h es va donar la sortida a la prova de fèmines, juniors, cadets, master30 i veterans 40+.

En junior victòria pel biker de El Morell Josep Nadal (Progress) en un final molt disputat. En màster 30 va ser F.X. Carnicer (Massi) qui va aconseguir la victòria amb gran autoritat. En fèmines es va repetir el podi del dia anterior.

A les 12 es va donar la sortida sobre el mateix circuit però realitzant una volta més que les altres categories (volta inicial+3 voltes). La victòria va ser pel sots-campió olímpic 2008 Jean Christophe Peraud (Massi), seguit d'Israel Nuñez (Massi) i Marc Trayter (Commençal). Jordi Garrido va debutar a la Copa Catalana 2009, amb poc ritme de cursa, però realitzant una bona 36a posició de la general i 25è a la categoria èlit.

La propera prova de la Copa Catalana es disputarà el dia 19 d'abril en terres tarragonines, concretament a Flix.

Classificacions:

http://www.ocisport.net/classificacions.php?edicio=81&classificacio=155

No hay comentarios: