viernes, 15 de enero de 2010

Bon any 2010 i properes sortides!!






Després de molt temps sense actualitzar el blog, des de l'any passat més concretament, em decideixo a escriure una mica i comentar els darrers esdeveniments.






Com han estat aquests dies de fred hivernal amb nevada important per aquestes contrades. Malgrat tot hem anat alguns dies a practicar l'snowbike, perquè no es pot calificar de cap manera més. Però han sigut unes jornades molt particulars on s'han pogut fer unes sèries de manera ben diferent.








Una altra sortida interessant durant aquests mesos és la que vam fer el passat 2 de gener organitzada pels companys del btttarragona per les muntanyes de Prades, gaudint de molt bona companyia i bona ruta.










La propera prova a destacar serà la participació en la 3a edició de la Pedalada hivernal "La Pica", el proper diumenge 24 de gener, esperem que el temps acompanyi i poguem gaudir d'una matinal de btt important.




Per més informació:








Altres noticies rellevants són els nous models de la marca Morewood enfocades per XC com són el model ZULA una doble amb 100mm de recorregut.


L'altre nou model per aquest 2010 és la KWELA, una rígida amb una estètica espectacular.

La veritat és que fan molt bona pinta, seguirem informant.








No hay comentarios: