viernes, 14 de enero de 2011

Bon any nou!!








Primerament, desitjar-vos a tots un bon any 2011!!

En aquests mesos hem estat descansant uns quants dies, i ara des de fa algunes setmanes preparant ja aquesta temporada que tornem a tenir a sobre.

Hem aprofitat per participar en 2 proves:

La primera, per una causa solidària com és la Marató de TV3 que organitza, com ja és habitual, la gent de Cabra del Camp. En un recorregut força dur i molt selectiu, amb una primera part molt ràpida i una segona molt més dura (sobretot per la falta de preparació que es sol tenir a principis de desembre). En aquesta prova va participar el Jordi aconseguint una meritòria 3a posició final (superat pels germans Carnicer).


La segona prova, tot just començat aquest 2011, la ja popular pedalada hivernal "La Pica" on la gran participació és el més destacat, com també ho és el bon treball a nivell organitzatiu per els companys del Btt Tarragona i la gent de Picamoixons. Des d'aquí felicitar-los per la bona feina feta.







En aquesta prova van participar tant el Pep Baldrich com el Jordi Garrido, aconseguint molt bons resultats. Ja que el Pep va finalitzar en una molt bona 6ª posició, aprofitant la seva superioritat quan el terreny es posa cara avall gràcies a la seva Morewood Zula. Per la seva part el Jordi va finalitzar en una molt bona segona posició, només superat pel Xavi Carnicer (Massi) i superant al Josep Amill (Btt Sarral) que també va completar una gran prova.

Moments abans de la sortida on es veu el gran ambient i participació de la prova








El Jordi en un tram de pujada camí de Miramar (cortesia imagineshoot.com)











El Pep en plena acció amb la seva Zula

A partir d'ara intentarem actualitzar més sovint aquest blog, presentant les novetats i proves que anirem disputant durant aquest 2011.


No hay comentarios: