viernes, 1 de octubre de 2010

Proves disputades durant l'estiu



Com sempre, actualitzant el blog molt de tant en tant. En aquest temps moltes competicions i sortides que intentaré resumir.




Després de les proves de Montblanc, on Jordi va finalitzar 2n tant a la prova de Copa Costa Daurada com a la Pujada a Sant Joan, es van disputar diverser proves durant el mes de juliol.




D'aquestes destaquen la participació a la Marxa de Pratdip on també va finalitzar 2n en Jordi, demostrant un molt bon estat de forma. El que feia pensar que podia realitzar un bon resultat als campionats d'Espanya del següent cap de setmana a Barcelona. En aquesta prova en un circuit molt estret i molt trencacames va finalitzar en un acceptable 23è lloc, tenint en compte que no va sortir molt endarrerit.




A finals de juliol es va disputar la 2a edició dels Missatgers del Cister amb 3 circuits (enlloc dels 2 de l'any passat). En aquesta edició el Pep no va participar (com si havia fet l'any passat quedant molt ben classificat). El Jordi sí que ho va fer situant-se en el grup capdavanter des dels primers quilòmetres i trencant el grup coronant el cap del coll en direcció al Tallat, des d'aquí (km 18 aprox.) va seguir en solitari ampliant el marge sobre els 3 perseguidors fins a completar els 63 km amb un marge d'11 minuts. Demostrant que està en un bon estat de forma.




Classificacions:












Al mes es va disputar la 3 edició de la volta a Prades, finalitzant en una molt bona tercera posició per darrera de Carni (ja recuperat) i Juncosa, 1r i 2n respectivament.




Ara toca vacances i a pensar en la temporada que ve amb algunes novetats.

No hay comentarios: