viernes, 25 de marzo de 2011

Properes proves en aquests mesos i novetatsDesprés d'una bona temporada sense actualitzar, portem algunes novetats per aquesta temporada.

Com són alguns dels components que anirem fent servir, entre aquests destaquen els pneumàtics onza, que tornen després de força temps, qui no recorda les ja mítiques onza porcupine de principis de la dècada dels 90, amb alguns compostos força cridaners com eren aquells de color blanc. A la seva web podeu trobar tota informació, dels diferents models que hem anat provant: ibex xc, ibex fr, lynx i canis pel que fa a la btt, i dels models lavin, entre d'altres en carretera.

http://www.onzatires.com/
Altres novetats pel que fa a morewood és el nou model tope de gama de xc, Morewood Moya fabricat en carboni, amb uns detalls força encertats, com la direcció tapered, eix bb30, sistema post mount per fixar els frens. El seu pes rondarà els 1100gr.
Aquí podeu veure alguna foto del nou model, que arribarà en breu:

Pel que fa a les properes proves destacar que aquest proper cap de setmana comença l'Open de Barcelona a Sta Perpetua de la Mogoda. També estem eesperant que surti el calendari definitiu de la Copa Costa Daurada.

Altres proves a destacar durant el proper mes són:

La Sarralenca 10 d'abril

Copa Catalana Corró d'Amunt (2a prova) el 9-10 d'abril

En properes actualitzacions també mostrarem el nou disseny de la roba de l'equip.

No hay comentarios: