viernes, 26 de junio de 2009

Marxa Btt Vall del Corb




Ja fa dies que la vam realitzar, però no he tingut gaire temps per poder actualitzar el blog. Aquesta destaca per la gran participació i un circuit molt atractiu pel que fa a senderons i trams per dins del bosc.




Pel que destaca la prova, cal dir que va ser una matinal molt calurosa. A la sortida els dos components de l'equip: Pep Baldrich i Jordi Garrido, amb diferent sort en aquesta prova.




La sortida va ser molt confosa, a causa de la mala senyalització del circuit en la part inicial (sembla ser per causa aliena a l'organització, que va intentar que tot estigués correcte, però que algú es va dedicar a treure les cintes). Aquest fet va suposar que els primers es perdessin i aleshores es va formar un grup força nombrós. La selecció de la prova que va ser definitiva va ser en la trialera d'entrada a Guimerà, on Francesc Guerra va entrar en primera posició i es va destacar sobre la resta, ja que el segon classificat, del mateix equip que Guerra va intentar ralentitzar el ritme dels perseguidors. Aleshores Pep Baldrich, en 3a posició va intentar que no s'escapés enganxant-se amb el company de Guerra i caient els dos. Cosa que va fer que Guerra encara ampliés la diferència, i li permetés rodar sol durant la resta de la prova.




Per darrera, es va formar un grupet amb Prunera, Planas un altre corredor del seu equip i Garrido. Baldrich rodava una mica més endarrerit per la caiguda.




A meta va arribar Guerra primer, després van entrar Garrido i Prunera junts. Van ser uns 40 km que van completar en menys d'1h 50'.




Baldrich va punxar en el darrer tram. Ara haurà d'estar un temps de baixa a causa de la caiguda que va patir. Esperem una ràpida recuperació. ÀNIMS!!!



Jordi Garrido



Pep Baldrich amb la Morewood Shova


No hay comentarios: