viernes, 25 de julio de 2008

3a Posició a La Fita Picamoixons

El passat dissabte 19 de juliol es va disputar a Picamoixons, sota la bona organització de EMD Picamoixons, BttTarragona i Club Montsant Orientació, la Fita. Es tracta de la primera ruta orientació amb Btt realitzada a les nostres contrades.

La prova que es realitzava per equips de 2 o 3 participants, consistia en buscar el major nombre de fites, tenint en compte que hi havia 3 nivells de puntuació en funció de la dificultat per accedir-hi, però tenint en compte que el temps màxim per realitzar la prova era de 2 hores. A partir d'aquest temps els equips començaven a penalitzar a raó d'un punt per cada minut de més.

D'aquesta manera, Jordi Garrido va participar, sense la possibilitat de formar tàndem amb Pep Baldrich per motius de feina, formant parella amb el biker de Cambrils Josep Maria Pena, aconseguint una meritòria 3a posició final, després d'aconseguir un total de 78 punts per 83 de l'equip guanyador, tot i patir alguns problemes d'orientació a la part mitja de la prova a les proximitats de fontscaldes.

Els corredors van descobrir aquesta modalitat que necessita una combinació de bona orientació, tàctica i també un bon nivel físic, i gaudint d'una gran experiència.

La propera prova dels nostres corredors serà aquest diumenge 27 de juliol coincidint amb la 5ª prova de la Copa Tarragona-Costa Daurada a Montroig del Camp.

Mapa de la prova on es trobaven les diferents fites en modalitat "score"