sábado, 12 de julio de 2008

4º Prova Copa Tarragona a Masboquera

Jordi Garrido en un moment de la prova de Jesús

En un matí sense molta calor i després d'haver plogut una estona, es va disputar la 4ª Prova de la Copa Tarragona-Costa Daurada. Seguint la línia de les darreres proves ens trobem davant d'un circuit amb un perfil de pujada llarga per pista i baixada per trialera, de fet, era el mateix circuit que els darrers anys però amb la trialera més deteriorada que les darreres curses.

Pel que fa a la cursa on s'havien de donar 4, 3 i 2 voltes segons les categories en un circuit de 8,5km, i tenint en compte la coincidència amb el Campionat de Catalunya que es va disputara Vilajuiga el mateix diumenge (6-7-08).

La prova èlit la va guanyar Marrasé amb un final molt ajustat respecte el corredor de la Selva Jordi Carnicer, que van obrir forat en el descens sobre el grupet perseguidor format per Jordi Garrido, Xavier Jornet i Alex Marrasé, decidint-se el podi a favor de Jornet en un final força apretat també, Jordi Garrido finalment va acabar 4t, el que li serveix per mantenir la segona posició a la provisional de la copa.

La propera cursa de la Copa Tarragona es disputarà el proper 27 de juliol a Montroig del Camp el que servirà per superar l'equador del campionat.