jueves, 31 de julio de 2008

5ª Prova de la Copa Tarragona a Mont-roig del Camp

Jordi Garrido (Melicbikes-setvalls) en un tram de la dura pujada

En una matinal amb altes temperatures i sobre un circuit molt similar al de l'any passat però amb diferent sortida es va disputar la 5ª prova de la Copa.

La victòria va ser novament, ja són 2 de 2, de Dario Gasco, corredor de l'equip Massi, que ja va guanyar a la prova disputada a Gandesa amb gran autoritat, i que aquí ho va tornar a fer.

Pel que fa a la lluita de la cursa èlit, cal destacar la nova victòria de Marrasé, el que el situa com a gran favorit per adjudicar-se la Copa a falta de 3 proves. Al podi el van acompanyar els corredors Jordi Martorell i Xavier Jornet, 2n i 3r respectivament. Jordi Garrido va finalitzar en 4t posició el que li serveix per seguir 2n al Copa.

La propera cursa serà el dia 9 d'agost a la localitat del Baix Camp de l'Albiol, el que serà una seu inèdita per aquesta copa Tarragona.