martes, 1 de julio de 2008

3a Prova Copa Tarragona a Gandesa

En una jornada marcada per les altes temperatures es disputava la tercera prova de la Copa Tarragona a Gandesa.

En un circuit molt bonic i dels que podem catalogar com dels que es feien fa uns anys es va disputar la prova amb la presència dels corredors més destacats de la Copa, i també amb la presència de Dario Gasco, corredor argentí de l'equip Massi, i seleccionat per Argentina per participar als Jocs Olímpics de Pekín i 6è Classificat als recents campionats del Món en categoria Sots-23.

El circuit d'uns 7,5km destacava per un tram inicial de pujada per pista, amb un tram de fals pla a la part alta i agafant una trialera que et deixava a un nou tram de pista de baixada i que et portava a la línia d'arribada novament.

La cursa no va tenir més història pel que fa al guanyador, ja que Dario Gasco va marxar des de l'inici en solitari demostrant el seu gran nivell de forma.

Per darrera el seguien Jordi Carnicer i Marrasé, i una mica més enrera Jordi Garrido encapçalant un grupet de 5 corredors.

Cap a la tercera volta de 4 que es disputaven en categories èlit i sots23 les coses estavan més clares al davant. Dario Gasco rodava en solitari, seguit de Carnicer i Jordi Garrido que adelantava a Marrasé amb problemes en una roda que no tardava a arreglar. Per darrera en 4a posició èlit rodava Jordi Martorell en una molt bona cursa.

A la darrera volta tot quedava igual al davant, però Marrasé superava a Garrido.

D'aquesta manera la classificació de la prova va quedar encapçalada per Dario Gasco com a guanyador i 1r Sots23, seguit de Carnicer, Marrasé i Garrido que ocupaven les tres places de podi, seguits de Jordi Martorell i Joan Andreu LLeti